PCOB

Er zijn twee leden in het bezit van het certificaat Vrijwillig Ouderen Adviseur en zij zijn goed op de hoogte van allerlei regelingen die van belang zijn voor ouderen.

Op de 1e dinsdag van de maand wordt een bijeenkomst gehouden waar in de regel een spreker wordt uitgenodigd. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de Opstandingskerk, groene zaal.

Er is een bridgeclubje dat het hele jaar op de donderdagmiddag speelt. Voor meer informatie zie: www.PCOB-Tilburg.nl

zondagse eredienst
datum en tijdstip 25-11-2018 om 9.30u