PCOB

Er zijn twee leden in het bezit van het certificaat Vrijwillig Ouderen Adviseur en zij zijn goed op de hoogte van allerlei regelingen die van belang zijn voor ouderen.

Op de 1e dinsdag van de maand wordt een bijeenkomst gehouden waar in de regel een spreker wordt uitgenodigd. Deze bijeenkomsten vinden plaats in de Opstandingskerk, groene zaal.

Er is een bridgeclubje dat het hele jaar op de donderdagmiddag speelt. Voor meer informatie zie: www.PCOB-Tilburg.nl

datum en tijdstip 23-06-2019 om 9.30
In deze dienst wordt mevrouw Cissy Mohr bevestigd als ouderling voor het pastoraat.meer details

zondagdienst Kind&jongerenviering