zo 1 mrt 2020  om 09:30
Voorganger: ds. Otto Grevink
zondagdienst, 1e Veertigdagentijd

Zondag mogen we getuige zijn van de geloofsbelijdenis van Rik de Jong en hem en Femke Bos bevestigen als diaken en ouderling (met bijzondere opdracht als scriba). Niet zomaar iets. Voor hen niet, maar ook voor ons niet. Velen doen iets in de kerk. En of dat nu een lust is of een last? Het kan soms zwaar vallen. En het is mensenwerk. En toch is dat niet de vraag, of het een lust of een last is. Geloof is geen lust of last, en het kerkenwerk dus ook niet. Wat is het dan? Wat vraagt Jezus van ons als we geloven en als we in de kerk actief zijn? En wat heeft Hij te bieden?

We lezen: Matteüs 11: 28-30

klik hier voor de Nieuwsbrief van 27 september 2020