Jaar van de Oecumene: programmaoverzicht Jaar van de Oecumene: programmaoverzicht

Lutherjaar of liever: Jaar van de Oecumene 31 oktober 2016 – oktober 2017. Op zondag 30 oktober wordt het programma voor het ‘Jaar van de Oecumene’ gepresenteerd. Een gezamenlijk Vorming-en-Toerustingsprogramma van de Petrus en Pauluskerk, de Protestantse Gemeente Tilburg en Ekklesia Tilburg.  Het is een gevarieerd programma rondom de thematiek van Reformatie, Oecumene, Luther, bijbel en lied.

Door op onderstaande link te klikken, ziet u het programma van het jaar van de Oecumene:
flyerjaarvandeoecumene02.pdf

zondagse eredienst