WELKOM WELKOM

Welkom bij de Protestantse Gemeente Tilburg en omstreken.

Wij zijn een levendige en veelkleurige protestantse gemeente in Tilburg.

Iedere zondag is er een kerkdienst om 09.30u. Voor de kleintjes is er oppas aanwezig, er is kindernevendienst, ook voor de tieners.

Iedereen is van harte welkom (tot een max. van 30 personen)! Helaas kunnen we voorlopig nog geen koffie met elkaar drinken na de diensten. Dit in verband met de corona-maatregelen.

Tevens is de viering ook live - en naderhand - te volgen via ons Youtube-kanaal.
Voor de coronavieringen van de afgelopen maanden, zie www.coronaviering.nl/live

Ons kerkgebouw, de Opstandingskerk, staat aan de Cobbenhagenlaan 8 (hoek Waringinstraat), 5037 DC Tilburg.

WELKOM OP ZONDAG 22 NOVEMBERU KUNT DE VIERING BEKIJKEN DOOR OP DEZE LINK TE KLIKKEN!

Bij de viering van zondag 22 november 2020 Bij de viering van zondag 22 november 2020

Liturgie voor zondag 22 november 2020: dienst met vierende gemeenteleden in de Opstandingskerk en thuis via onlineverbinding

Voorganger: mevrouw Cissy Mohr m.m.v. de ouderlingen Hans van der Leun en Cor de Vries
Muziek: Helga Janssens-Baan, vleugel, Irene Bossier, viool en Cor Coppoolse, cello.
Zang: Jessica Hagoort, Serge Hagoort en Tine Bruin verzorgen vanuit onze gemeente de voorzang.

klik hier voor de liturgie van zondag 22 november 2020

privacyverklaring inzake bezoeken website privacyverklaring inzake bezoeken website

klik hier voor de Nieuwsbrief van 22 november 2020