Startzondag 17 september: Kerkproeverij. Startzondag 17 september: Kerkproeverij.

Uitnodiging Startzondag/Kerkproeverij

Ook benieuwd hoe anderen nu onze kerkdiensten beleven en hoe het hen 'smaakt'? De Startzondag op zondag 17 september vullen we in als Kerkproeverij. Een landelijke actie vanuit de Raad van Kerken. We willen iedereen vragen mensen uit te nodigen of ze eens mee willen komen naar de kerk, om te vertellen hoe zij de dienst beleven. Daar kunnen wij veel van leren.

zondagse eredienst
datum en tijdstip 24-09-2017 om 9.30u